49+ Ciorba De Perisoare Rezept
49+ Ciorba De Perisoare Rezept. 1/2 kg carne tocata de porc (sau amestec), 1 ceapa mica, 1 ou, sare, piper, boia de ardei dulce. Imi place la nebunie aceasta ciorba, usor acrisoara, cu multa verdeata si servita cu putina aceasta reteta de ciorba de perisoare este cea a mamei mele.

Cand sunt destul de patrunse, se adauga sucul de rosii si se mai lasa la facut.
Jetzt ausprobieren mit ♥ chefkoch.de ♥. In unele zone ale tarii, toate ciorbele, inclusiv ciorba de perisoare, se consuma fara a fi drese. Adaugam rosiile tocate, sucul de rosii si mai lasam la fiert 5 minute. Ceapa alba 2 buc + 1 ceapa in supa de oase, morcovi 1 buc + 1 morcov in supa de oase, ardei gras 1 buc + 1 ardei in supa de oase, radacina de telina 1 buc jumatate in supa de oase, si cealalta cubulete in ciorba de perisoare, radacina patrunjel (albitura).
Post a Comment for "49+ Ciorba De Perisoare Rezept"